Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt een fotoshoot?

Dit is afhankelijk van de locatie. Als dit ergens buiten in de natuur is, dan duurt de shoot ongeveer 45 minuten. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat we wat sneller klaar zijn, of dat het wat langer duurt. Dat is geen enkel probleem. Dit geldt voor de familie- en pregnancyshoot. Een new life shoot duurt ongeveer 60 tot 75 minuten. Een zakelijke shoot duurt vaak langer, echter hangt dit af van verschillende factoren.

Waar vindt de fotoshoot plaats?

Over het algemeen shoot ik altijd ergens buiten in een bos of op een andere mooi plekje in of rondom Boxtel. Ik ben een echt natuurmens en ik vind fotograferen in de natuur dan ook heerlijk! Voor buiten locaties gaat mijn voorkeur uit naar de Kampina, vanwege de diversiteit (bossen, heide, vennen en duinen) en in de herfst vind ik Sparrenrijk een hele toffe plek vanwege de herfstkleuren.
Alle shoots kunnen ook binnen gedaan worden. Voor een newborn- en pregancy shoot kom ik ook graag bij je thuis! Overigens sta ik open voor alles.. dus heb je zelf nog ideeën, let me know!

Wanneer en hoe ontvangen we de foto's?

Je ontvangt de foto's altijd binnen 5 dagen. Vaak begin ik er zo snel mogelijk aan en lukt het me eerder. Je ontvangt een link voor een online gallerij waarin je zelf het aantal foto's mag uitkiezen. Deze stuur ik vervolgens naar je toe via We Transfer, zodat je de foto's in hoge kwaliteit hebt.

Hoeveel foto's ontvangen we en wat kost het?

Voor zowel de familie- en de zwangerschapsshoot ontvang je 8 bewerkte foto's in hoge kwaliteit voor €119,-. De newborn shoot duurt altijd wat langer en hiervoor geldt dat je 10 foto's ontvangt voor €150,-.
Een zakelijke shoot op locatie kost €225 euro. Hierbij ontvang je 25 foto's (die zijn nabewerkt) en nemen we er de tijd voor. Dit is altijd in overleg.

Kunnen we de fotoshoot annuleren of verzetten?

Er kan natuurlijk altijd iets gebeuren waardoor de fotoshoot niet doorgaat. Mocht er iets tussenkomen of ben je ziek, laat het me dan zo snel mogelijk weten, dan kiezen we gewoon een andere datum.
Mocht er extreem slecht weer voorspeld worden, dan kunnen we de dag ervoor even contact hebben en wellicht kunnen we de shoot binnen houden of verzetten naar een andere dag.
Annuleren is niet mogelijk, dan wordt er 50% van de kosten in rekening gebracht.

Kunnen we de foto's ook onbewerkt ontvangen?

Een onbewerkte foto is simpelweg 'nog niet af'. Het antwoord op deze vraag is dus nee. Je ontvangt de foto's altijd mét mijn eigen nabewerking. Tevens is het niet gewenst als je als klant mijn foto's zelf nog bewerkt en vervolgens op social media deelt.


Algemene Voorwaarden


  • Foto’s worden altijd in hoge resolutie, met eigen stijl nabewerking, digitaal aangeleverd via WeTransfer.
  • Reiskosten zijn van toepassing op locaties buiten Boxtel.
  • Het annuleren van een fotoshoot is niet mogelijk; verzetten wel. In geval van annulering van een fotoshoot worden er 50% van de kosten in rekening gebracht.
  • Door een fotoshoot te boeken ga je akkoord met het plaatsen van foto's op social media en op de website. Indien dit niet gewenst is, dient dit vooraf aangegeven te worden.
  • Wil je mijn foto's plaatsen op social media, dan dient Saartje Timmermans Fotografie te worden getagd en mag de foto geen andere nabewerking hebben.
  • Betaling vindt direct plaats na de shoot, via een betaallink.
  • Voor het boeken van een familiefotoshoot geldt een maximum van 6 personen per gezin. Wil je meerdere personen of kinderen op de foto laten zetten, neem dan even contact met me op.
  • Ben je de foto's kwijt? Ik bewaar de foto's nog 6 maanden na de shoot.
  • Wil je nadat je de foto galerij hebt ontvangen nog een extra nabewerking (kleur in zwart-wit of andersom of retoucheren) Dan reken ik hiervoor 10 euro.