Fotograaf Boxtel informatie

Ben jij op zoek naar een fotograaf in Boxtel?

Ik houd van 't maken van spontane en ongedwongen foto's op mooie plekjes in Boxtel en omgeving. Ik ben vooral gespecialiseerd in familie-, newborn- en zwangerschapsshoots. Ben je op zoek naar een zakelijk portret of nieuwe foto's voor op je website, neem dan ook gerust even contact met me op. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende soorten fotoshoots. Tevens sta ik altijd open voor andere ideeën en opdrachten, dus neem dan vooral ook even contact met me op.


Familieshoot

Wil jij graag op de foto met je broers of zus, je ouders of zelfs je neefjes en nichtjes? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Ik doe mijn familieshoots het liefste buiten in een mooi bosrijk gebied in de omgeving van Boxtel. Overigens sta ik altijd open voor nieuwe ideeën.

Voor de familieshoot geldt in principe een maximum van 6 personen, neem even contact met me op voor een grotere groep.


Zwangerschapsshoot

Zwanger zijn is zo'n speciale fase in je leven en ik help je graag om dit mooi voor je vast te leggen.

Over het algemeen doe ik een zwangerschapsshoot tussen de 32 en 36 weken, maar als je dit liever op een ander moment hebt, let me know!

Deze shoot kan zowel buiten in de natuur of bij jou thuis.


Newborn shoot

Ben je zwanger of is je kleintje al geboren en wil je hiervan kostbare, waardevolle foto's? Laat het me weten en ik kom heel graag bij jullie langs.

Normaal gesproken vindt deze shoot plaats tot 8 weken na de geboorte, maar dit is uiteraard aan jullie. Wil je dit liever buiten op een mooi, fijn plekje, dan is dit ook mogelijk! (afhankelijk van 't weer...)


Overig

Wil je graag iets wat hierboven niet te vinden is, neem dan even contact met me op. Misschien wil je graag een zakelijk portret, een leuke foto met je huisdier of zoek je nog een fotograaf voor op je housewarming of gender reveal party. Geen enkel probleem, ik sta overal voor open.
Prijzen

Familieshoot


* Fotoshoot op locatie

* ± 45 minuten

* 10 foto's in hoge resolutie

* Mogelijkheid om bij te bestellen (€4.50 per foto)


€119,-

Fotograaf Boxtel

Pregnancyshoot


* Fotoshoot op locatie of bij jou thuis

* ± 45 minuten

* 10 foto's in hoge resolutie

* Mogelijkheid om bij te bestellen (€4.50 per foto)


€119,-

Newborn shoot


* Fotoshoot op locatie of bij jou thuis

* 60-90 minuten

* 20 foto's

* Mogelijkheid om bij te bestellen (€4.50 per foto)


€150,-


Branding/Corporate


* Fotoshoot op locatie

* 90 - 120 minuten (afhankelijk van locatie)

* onbeperkt aantal foto's


€225,-


Combinatie pakket


Wil je graag verschillende shoots boeken, neem dan even contact met me op voor een speciale prijs!


Stuur even een mailtje naar info@saartjetimmermansfotografie.nl of vul het contactformulier in bij 'Contact'.


Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt een fotoshoot?

Dit is afhankelijk van de locatie. Als dit ergens buiten in de natuur is, dan duurt de shoot ongeveer 45 minuten. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat we wat sneller klaar zijn, of dat het wat langer duurt. Dat is geen enkel probleem. Dit geldt voor de familie- en pregnancyshoot. Een new life shoot duurt ongeveer 60 tot 90 minuten. Een zakelijke shoot duurt vaak langer, echter hangt dit af van verschillende factoren.

Waar vindt de fotoshoot plaats?

Over het algemeen shoot ik altijd ergens buiten in een bos of op een andere mooi plekje in of rondom Boxtel. Ik ben een echt natuurmens en ik vind fotograferen in de natuur dan ook heerlijk! Voor buiten locaties gaat mijn voorkeur uit naar de Kampina, vanwege de diversiteit (bossen, heide, vennen en duinen) en in de herfst vind ik Sparrenrijk een hele toffe plek vanwege de herfstkleuren.
Alle shoots kunnen ook binnen gedaan worden. Voor een newborn- en pregancy shoot kom ik ook graag bij je thuis! Overigens sta ik open voor alles.. dus heb je zelf nog ideeën, let me know!

Wanneer en hoe ontvangen we de foto's?

Je ontvangt de foto's altijd binnen een week. Vaak begin ik er zo snel mogelijk aan en lukt het me eerder. Je ontvangt een link voor een online gallerij waarin je zelf het aantal foto's mag uitkiezen. Deze stuur ik vervolgens naar je toe via We Transfer, zodat je de foto's in hoge kwaliteit hebt.

Hoeveel foto's ontvangen we en wat kost het?

Voor zowel de familie- en de zwangerschapsshoot ontvang je 10 bewerkte foto's in hoge kwaliteit voor €119,-. De newborn shoot duurt altijd wat langer en hiervoor geldt dan ook dat je 20 foto's ontvangt voor €150,-.
Een zakelijke shoot op locatie kost €225 euro. Hierbij ontvang je alle foto's (die zijn nabewerkt) en nemen we er de tijd voor. Dit is altijd in overleg.

Kunnen we de fotoshoot annuleren of verzetten?

Er kan natuurlijk altijd iets gebeuren waardoor de fotoshoot niet doorgaat. Mocht er iets tussenkomen of ben je ziek, laat het me dan zo snel mogelijk weten, dan kiezen we gewoon een andere datum.
Mocht er extreem slecht weer voorspeld worden, dan kunnen we de dag ervoor even contact hebben en wellicht kunnen we de shoot binnen houden of verzetten naar een andere dag.
Annuleren is niet mogelijk, dan wordt er 50% van de kosten in rekening gebracht.

Ready to begin?